HomeGameRazlogi, zakaj so spletne stave boljše od obiska stavnice

Trending Post

Razlogi, zakaj so spletne stave boljše od obiska stavnice

Veliko ljudi je mislilo, da bo splet spremenil način stav, podobno kot je spremenil več drugih točk v življenju. Vendar pa so nedavne študije o pogostosti stav potrdile, da število ljudi, ki stavijo na spletu, še vedno ni tako priljubljeno kot druge oblike stav, kot so stavljenje po telefonu, zmanjšanje števila stavnikov in obisk stavnice. Za tiste, ki še niste pošteno ugotovili prednosti spletnih stav v primerjavi s temi možnostmi, je tukaj 10 odličnih razlogov, zakaj morate biti:

1) Brezplačne stave: Zaradi količine konkurentov na spletu vas podjetja dobitne stave rada pozovejo, da se pridružite njihovi storitvi v upanju, da boste ustvarili neko vrsto zavezanosti blagovni znamki. Da bi vas pritegnili, vam bodo redno ponudili popolnoma brezplačno stavo. Ta je običajno v obliki usklajene stave (vplačate določeno vsoto in tudi oni bodo to vsoto uskladili) in vam omogoči, da podvojite svoj denar, sicer pa še več. Ob velikih stavnih dogodkih, kot sta svetovna serija in Kentucky Derby, se te brezplačne stave običajno povečajo za štirikrat, zato so zelo privlačna nagrada. Kdaj ste se nazadnje sprehodili v stavnico in kdaj je ženska za pultom rekla: “Spodaj, dajte na nas 10 dolarjev”. Verjetno nikoli!

2) Primerjajte možnosti: Na spletu je veliko spletnih strani, na katerih lahko primerjate možnosti za vse vrste stav iz vseh možnih stavnih priložnosti. Zagotovo vas bo navdušilo, kako zelo se lahko kvote razlikujejo med posameznimi stavnicami, z uporabo spletnih orodij za primerjavo verjetnosti pa lahko poiščete najboljše kvote. Tovrstne informacije so na voljo samo na spletu, vendar jih lahko uporabljate brezplačno. Če ves čas sedite na stavnicah, boste dobili le verjetnosti, ki so na voljo v določeni prodajalni, ki dnevne napovedi stave so lahko veliko krajše kot na drugih mestih.

3) Posebne ponudbe: Nekaj, za kar se zdi, da postaja vse bolj zaželeno na spletu, so posebne ponudbe, kot so “posebne ponudbe za vračilo denarja”. To je nekaj, kar bo spletna stran za stave ponudila pred športno prireditvijo, da bi pridobila strast igralcev. Če vaš konj pade ali če vaša skupina pade na globo, boste dobili svoj vložek nazaj. To je nekaj, kar skoraj nikoli ne boste videli pri stavnici na glavni ulici ali pri telefonski stavi.

Latest Post